DTW on Facebook DTW on Instagram DTW on Twitter DTW on LinkedIn DTW on Youtube
DTW Talks
Datum Dinsdag 1 juni
Tijd 11:55 Eindtijd 12:20
Locatie
Doelgroep Studenten
Professionals
Taal Nederlands
Contact DTW Partners
Michelle van Breugel
info@dutchtechnologyweek.com

Gratis toegang
Registreren verplicht

Wat betekent het om analytische instrumenten aan de cloud te verbinden?

Wist je dat analytische instrumenten worden gebruikt voor de energie die wij verbruiken, de materialen waarmee wij dingen maken tot de medicijnen die ons genezen en het voedsel dat wij tot ons nemen. Malvern Panalytical maakt analytische instrumenten die in allerlei industrieën worden toegepast. Onze technologieën stellen onze klanten in staat een betere wereld te creëren. We zoeken altijd manieren om meer uit onze analyses te halen. De gecombineerde kracht van cloud connectiviteit en artificial intelligence opent een nieuwe wereld aan mogelijkheden om slimmer te werken. Maar wat betekent de Malvern Panalytical Connected World nou eigenlijk?

-Instrumenten die je simpel zelf kunt installeren
-Devices die je laten weten als ze onderhoud nodig hebben of een issue spotten
-Software die je nieuwe inzichten biedt uit je data

Wil je meer leren over hoe we dat doen? Luister dan naar en stel vragen aan expert, Robert van der Meer.
Inschrijven voor deze online DTW Talk kan hier.

DTW Online Podium
Tijdens DTW wordt deze talk uitgezonden op het DTW Online Podium. Een 3D online omgeving waarin interactie met sprekers mogelijk is via een chat. Op dit Online Podium kan na afloop worden genetwerkt op het netwerkplein en wordt door sprekers of collega’s van de sprekers nog met u nagepraat. U kunt er zelf vragen stellen aan uw mededeelnemers en u kunt mededeelnemers uitnodigen voor één-op-één gesprekken. En dit in het unieke beeld van Het Klokgebouw in Eindhoven, in ‘normale’ tijden ‘the home of Dutch Technology Week’.

Terugkijken

Gerelateerde events

DTW Talks
Maandag 31 mei

Het belang van techniekpromotie

De noodzaak en het belang van een goed ontwikkelende technische sector voor Nederland is enorm. De urgentie van de acties die daarvoor nodig zijn wordt alleen maar groter. Welke acties in techniekpromotie zijn nodig nationaal en in de regio’s?

Vrijdag 4 juni

Minicollege Philips Museum – Van radiolamp tot ledlamp

Wat is het verschil tussen een radiolamp en een ledlamp? En welke belangrijke ontwikkelingen in de geschiedenis van de elektronica hebben geleid tot de lamp hoe we hem nu gebruiken? En hoe werkt een ledlamp eigenlijk precies? Schuif aan bij dit minicollege en kom het allemaal te weten.

Woensdag 2 juni

Minicollege Philips Museum – Röntgen

De Duitse natuurkundige Wilhelm Röntgen zorgde voor een revolutie met zijn ontdekking van x-straling. Wat heeft de uitvinding van x-stralen betekend voor de medische wereld? En hoe groot is de rol die Philips heeft gespeeld in de doorontwikkeling van deze vinding? Je hoort het in een theatrale vertelling over Röntgen.

Onze partners