DTW on Facebook DTW on Instagram DTW on Twitter DTW on LinkedIn DTW on Youtube
Datum Maandag 31 mei
Tijd 13:00 Eindtijd 15:00
Locatie online
Doelgroep Professionals
Taal Nederlands
Contact Holland High Tech
Nicole de Boer
communicatie@hollandhightech.nl https://events.hollandhightech.nl

Gratis toegang
Registreren verplicht

Voorjaarsevenement Holland High Tech: innovatie & export, marktkansen over de grens

Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen worden uitgenodigd om bij te dragen aan innovatieve oplossingen voor van Energie, Duurzaamheid en Digitalisering in Duitsland en Frankrijk.

Welke marktkansen liggen er specifiek voor uw organisatie? Wat zijn de uitdagingen, welke innovaties zijn op korte termijn inzetbaar in het buitenland, welke kennisinstellingen en overheden zoeken (technologie)partners, wat is de beste aanpak voor human capital?

Kom luisteren en praat mee op maandag 31 mei 2021 tijdens het Voorjaarsevent van Holland High Tech tijdens Dutch Technology Week. Dit jaar is het onderwerp Innovatie & export, marktkansen over de grens. De focuslanden van dit event zijn Duitsland en Frankrijk.

Aan tafel zitten experts vanuit MKB, kennispartners en overheden:
– Professionals uit de luchtvaart en automotive sector, die nauw samenwerken met bedrijven in lichtgewicht materialen, fotonica, nanotechnologie en smart industries
– De Innovatie Attaches van de Nederlandse ambassades in Duitsland en Frankrijk

Informatie:
Datum: maandag 31 mei 2021
Tijd: 13:00 – 15:00 uur
Locatie: via livestream
Deelname: gratis, aanmelden kan hier

Holland High Tech & Dutch Technology Week
Ieder voorjaar organiseert Holland High Tech samen met haar partners een event speciaal voor ondernemers en organisaties in hightech innovatie. Dit jaar organiseren wij dit event tijdens de Dutch Technology Week, dé week waarin bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit de hightech hun oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken delen met hun nationale stakeholders.

Gerelateerde events

Onze partners