DTW on Facebook DTW on Instagram DTW on Twitter DTW on LinkedIn DTW on Youtube
DTW Talks
Datum Dinsdag 1 juni
Tijd 09:45 Eindtijd 10:10
Locatie online
Doelgroep Studenten
Professionals
Taal Nederlands
Contact DTW Partners
Michelle van Breugel
info@dutchtechnologyweek.com

Gratis toegang
Registreren verplicht

Van ziekenhuis naar thuis: wearables als innovatieve oplossing in de zorg

Oud worden willen we allemaal. Oud zijn niet. Om te zorgen dat patiënten zo lang mogelijk hun autonomie kunnen behouden en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen zijn er slimme oplossingen nodig. Wearables zijn een van deze technologische innovaties waarmee we de druk op de zorg kunnen beperken en beheersbaar kunnen houden.

Welke rol spelen wearables binnen het totale zorgaanbod? En op welke behoeften spelen deze slimme apparaten in? Daarnaast zijn er nog diverse technische uitdagingen op het gebied van productontwikkeling zoals het formaat, batterijduur en gebruiksgemak.

Tijdens deze DTW talk gaan Walter van Kuijen, CEO van smartQare en René Koster, projectmanager medical systems bij Demcon in gesprek over de mogelijkheden en kansen van wearables binnen de zorg.

Natuurlijk is het mogelijk om via de chat ook zelf vragen te stellen.
Inschrijven kan via deze link.

DTW Online Podium
Tijdens DTW wordt deze talk uitgezonden op het DTW Online Podium. Een 3D online omgeving waarin interactie met sprekers mogelijk is via een chat. Op dit Online Podium kan na afloop worden genetwerkt op het netwerkplein en wordt door sprekers of collega’s van de sprekers nog met u nagepraat. U kunt er zelf vragen stellen aan uw mededeelnemers en u kunt mededeelnemers uitnodigen voor één-op-één gesprekken. En dit in het unieke beeld van Het Klokgebouw in Eindhoven, in ‘normale’ tijden ‘the home of Dutch Technology Week’.

Terugkijken

Gerelateerde events

Woensdag 2 juni

Minicollege Philips Museum – Röntgen

De Duitse natuurkundige Wilhelm Röntgen zorgde voor een revolutie met zijn ontdekking van x-straling. Wat heeft de uitvinding van x-stralen betekend voor de medische wereld? En hoe groot is de rol die Philips heeft gespeeld in de doorontwikkeling van deze vinding? Je hoort het in een theatrale vertelling over Röntgen.

Donderdag 3 juni

Advancing Healthcare with AI

The healthcare sector can benefit a lot from including AI in healthcare tasks. From the very first step of prevention to the last steps of monitoring, applying AI can simplify, assist and improve the quality of the work of healthcare workers and healthcare organizations.

Maandag 31 mei

Voorjaarsevenement Holland High Tech: innovatie & export, marktkansen over de grens

Bijdragen aan innovatieve oplossingen voor Energie, Duurzaamheid en Digitalisering in Duitsland en Frankrijk.

Onze partners