DTW on Facebook DTW on Instagram DTW on Twitter DTW on LinkedIn DTW on Youtube
Datum Vrijdag 4 juni
Tijd 10:00 Eindtijd 11:30
Locatie fysiek, online
Het Klaslokaal
Doelgroep Leerlingen basisonderwijs
Taal Nederlands
Contact Stichting Hightech Helmond - de Peel
Joris van den Wildenberg
info@hightechhelmonddepeel.nl http://www.hightechhelmonddepeel.nl/quiz/

Gratis toegang
Registreren verplicht

Live Tech Battle

Op vrijdag 4 juni barst de tweede editie van de Live Tech Battle van Stichting Hightech Helmond – de Peel los. Met live tech proefjes, leerzame topics én fantastische (techniek)prijzen. In dit live techniekspektakel gaan klassen 5 en 6 van het basisonderwijs uit de regio de strijd aan met elkaar, rechtstreeks vanuit het klaslokaal.

Deze Live Tech Battle is een quiz waaraan je meespeelt met je klas. Meespelen kunnen de groepen 5 en 6 van basisscholen uit Helmond-De Peel en Eindhoven. Deelname is geheel gratis én er zijn fantastische techniekprijzen (voor de hele klas) te winnen! Doen jullie mee? Aanmelden kan hier.

Vorig jaar streden meer dan 1600 basisscholieren uit de regio tegen elkaar in de eerste editie van de Live Tech Battle. Daarmee was deze online techniekquiz, waarbij kinderen op unieke wijze in aanraking kwamen met al het moois dat de regio aan techniek te bieden heeft, een gigantisch succes!

Gerelateerde events

Maandag 31 mei en meer
Maandag 31 meiDinsdag 1 juniWoensdag 2 juniDonderdag 3 juniVrijdag 4 juni

Mission Tech

Aanmeldingen voor Mission Tech geopend – gratis technische activiteiten voor 15.000 kinderen Sinds een aantal jaar organiseert een aantal bedrijven in de Brainport regio Mission Tech; het techniekevenement voor basisschool leerlingen in Eindhoven en De Kempen. Wegens Corona dit jaar geen fysiek evenement. Voor groep 5-8 klassen in de hele Brainport regio worden verrassingspakketten beschikbaar […]

Maandag 31 mei en meer
Maandag 31 meiDinsdag 1 juniWoensdag 2 juniDonderdag 3 juniVrijdag 4 juni

Hightech Leskisten

Met behulp van de Hightech Leskisten van Stichting Hightech Helmond – de Peel kunnen leerlingen, vanuit het klaslokaal, techniek uit de regio op een unieke, interactieve manier ervaren.

Vrijdag 4 juni

Van het heelal tot luchtvervuiling, ruimtevaart in een uur!

In dit webinar neemt Kees Buijsrogge, directeur Ruimtevaart van TNO, basisschoolleerlingen (7-9 jaar oud, groep 4+5) mee de ruimte in. Wat weten we eigenlijk allemaal over het heelal? Hoeveel sterren en planeten zijn er? Is er buitenaards leven? En hoe weten we dit dan precies?

Onze partners