DTW on Facebook DTW on Instagram DTW on Twitter DTW on LinkedIn DTW on Youtube
Datum Zaterdag 5 juni
Tijd 12:00 Eindtijd 17:00
Locatie online
Doelgroep Fans
Leerlingen basisonderwijs
Leerlingen voortgezet onderwijs
Studenten
Professionals
Taal Nederlands

Gratis toegang
Registreren verplicht

LevelUp Game-Opportunity’s Game-Playground

Game-Playground. Dit is de plek waar jongeren die affiniteit hebben met gamen elkaar kunnen vinden en waar volwassenen kunnen ervaren hoe sociaal verbindend en stimulerend gamen kan zijn. We organiseren toernooien met allerlei verschillende games waar gamers en niet-gamers elkaar kunnen uitdagen.

Game-Opportunities. Bij dit onderdeel ervaar je dat gamen ook een middel is waarmee je competenties en vaardigheden kunt ontwikkelen. Voor veel kinderen en jongeren draagt gamen bij aan het ontwikkelen van executive functies. Daarnaast leren gamers bijvoorbeeld veel over innovatieve technieken en taal, waardoor dit alles bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling richting studiekeuzes, carrièrekansen en de arbeidsmarkt.

LevelUp focust zich op het inzetten van gamen voor sociale verbinding, talentontwikkeling en innovatie. We bieden een podium aan o.a. ondernemers, gamers en jongerenwerkers om hun visie op gamen met jong en oud te delen, met een mix van educatie, zorg, kansen en playtime. Laat je inspireren en verrassen door de verschillende lezingen, virtual reality- en game-toepassingen.

Gerelateerde events

Maandag 31 mei en meer
Maandag 31 meiDinsdag 1 juniWoensdag 2 juniDonderdag 3 juniVrijdag 4 juni

AutoTech

Zelf een autootje maken en spelenderwijs in aanraking komen met techniek tijdens de Dutch Technology Week.
Hiervoor is een speciaal lespakket ontwikkeld waar kinderen uit groep 3 en 4 mee aan de slag kunnen.

Maandag 31 mei en meer
Maandag 31 meiDinsdag 1 juniWoensdag 2 juniDonderdag 3 juniVrijdag 4 juni

Young Talent Tour

Scholieren in het voortgezet onderwijs gaan op hun eigen school aan de slag met techniek, mogelijk gemaakt door bedrijven in de regio. Met medewerking van onder andere Agristo, Hoppenbrouwers, Fontys ICT en Ontdekstation 013.

Maandag 31 mei

Sex, Robots and Artificial Intimacy: a threat or the next best thing?

Intimacy through sex, love, and touch; for most people this is essential to leading a happy human life. The COVID-19 pandemic and its associated social distancing measures have significantly diminished our interpersonal intimacy.

Onze partners