DTW on Facebook DTW on Instagram DTW on Twitter DTW on LinkedIn DTW on Youtube
Datum Woensdag 2 juni
Tijd 15:30 Eindtijd 17:00
Locatie online
Doelgroep Fans
Studenten
Professionals
Taal Nederlands
Contact Fontys, imec, TNO, TU/e, Eindhoven Engine
Moniek Falck
Moniek.Falck.ext@imec.nl

Gratis toegang
Registreren verplicht

Hoe blijven we met de inzet van slimme technologieën vitaal in ons werk?

Vitaliteit op de werkvloer
Ons leven is de afgelopen decennia sneller veranderd dan ooit tevoren. Nieuwe technologieën hebben daarbij een grote rol gespeeld en hebben veelal een nadelige impact op onze vitaliteit: we worden fysiek steeds inactiever en zijn vaker onderhevig aan stress.

Digitale technologieën als big data en kunstmatige intelligentie kunnen deze negatieve effecten vergroten. Echter, deze technologieën hebben ook een groot potentieel om een vitale leefstijl op een gepersonaliseerde manier te ondersteunen!

Technologie slim inzetten op vitaliteit
Fontys, imec, TNO, TU/e (FITT) en Eindhoven Engine werken – binnen een sterk regionaal ecosysteem – samen in o.a. de FITT het POWEr FITTing project, teneinde hun uitgebreide kennis en ervaring te combineren tot concrete, innovatieve en doeltreffende oplossingen voor een vitale werkomgeving. Nieuwe technologieën om de werkende mens, en zijn behoeften, écht centraal te zetten worden hierin onderzocht en ontwikkeld.

Volg onze live talkshow rondom vitaliteit op de werkplek
In een live talkshow op woensdag 2 juni van 15.30 tot 17.00 uur met Katja Pahnke (managing director Eindhoven Engine), Sywert Brongersma (director Strategic Partnerships imec), Steven Vos (professor TU/e en Fontys) en Marieke van Beurden (program director Human Vitality & Technology TU/e) delen we visies op de toekomst van ons werken en de rol van technologie daarin, geven we de kick-off van POWErFITTing en ziet u live demo’s van innovatieve oplossingen met inzet van slimme technologieën die nu al beschikbaar zijn.

Meld u aan!
U kunt zich via deze link aanmelden voor dit event. Wij kijken er naar uit u op 2 juni a.s. te verwelkomen in ons programma!

Dit programma is tot stand gekomen in een samenwerking tussen de FITT-partners (Fontys, imec, TNO, TU/e), de partners binnen de Workplace Vitality Hub (FITT samen met High Tech Campus en Twice), het Eindhoven Engine programma PowerFITTing en het Vitality Living Lab initiatief.

Gerelateerde events

Onze partners