DTW on Facebook DTW on Instagram DTW on Twitter DTW on LinkedIn DTW on Youtube
DTW Talks
Datum Vrijdag 4 juni
Tijd 10:25 Eindtijd 10:50
Locatie online
Doelgroep Studenten
Professionals
Taal Nederlands
Contact Samenwerkende DTW Partners
Michelle van Breugel
info@dutchtechnologyweek.com

Gratis toegang
Registreren verplicht

Future Photonica 

Fotonica is een veelbelovende technologie. Veel wetenschappers en bedrijven onderzoeken de toepassingsmogelijkheden ervan. Maar hoe ver zijn de fotonica-bedrijven eigenlijk? Wat is de tijdshorizon? Wat hebben bedrijven in verschillende industrieën eraan?
Interessante vragen en thema’s waarover Daan Kersten (CEO PhotonFirst) en Johan Feenstra (CEO Smart Photonics) met elkaar in gesprek gaan.  Natuurlijk is het mogelijk om via de chat ook zelf vragen te stellen en kwesties voor te leggen.

DTW Online Podium
Tijdens DTW wordt deze talk uitgezonden op het DTW Online Podium. Een 3D online omgeving waarin interactie met sprekers mogelijk is via een chat. Op dit Online Podium kan na afloop worden genetwerkt op het netwerkplein en wordt door sprekers of collega’s van de sprekers nog met u nagepraat. U kunt er zelf vragen stellen aan uw mededeelnemers en u kunt mededeelnemers uitnodigen voor één-op-één gesprekken. En dit in het unieke beeld van Het Klokgebouw in Eindhoven, in ‘normale’ tijden ‘the home of Dutch Technology Week’.

 

Terugkijken

Gerelateerde events

Onze partners