DTW on Facebook DTW on Instagram DTW on Twitter DTW on LinkedIn DTW on Youtube
Datum Zaterdag 5 juni
Tijd 11:00 Eindtijd 14:00
Locatie fysiek
De Langstraat
Doelgroep Fans
Taal Nederlands

Gratis toegang
Registreren niet nodig

Drive Thru Dag van de Techniek 2021

De Dag van de Techniek De Langstraat was de afgelopen jaren een van de highlights van de Dutch Technology Week in Midden-Brabant. Dit jaar wordt het dat vast weer, maar dan in iets aangepaste vorm. De Dag van de Techniek is dit jaar DRIVE THRU!

Iedereen die nieuwsgierig is naar techniek en die het leuk vindt om te ontdekken wat er allemaal voor gave technische bedrijven actief zijn op industrieterrein De Langstraat, kan zich deze dag laten verwonderen vanuit zijn of haar eigen auto!

De deelnemende bedrijven en scholen stellen alles in het werk om bezoekers een toffe dag te bezorgen. Er komt een handige plattegrond met alle bedrijven, bezoekers bepalen zelf welke en hoeveel bedrijven zij willen bezoeken.

Deze bedrijven en onderwijsinstellingen doen mee:
Benier Nederland BV, GWS Printing Systems, Koning Willem I College, VPT Versteeg Perforeertechniek BV, Hydro Extrusion Drunen, Scholengemeenschap De Overlaat, Breman Zuid en Van Beek Schroeftransport.

De digitale plattegronden met de routes
Route 1: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1GWjvpgSWXOiZeo61YOysqLtTY8J7OXcy&usp=sharing

Route 2: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1aCiK179gY3ZWOa-IPuY_H5DR_JHkLhnn&ll=51.71335172008044%2C5.12862385&z=13

Blijf @techniekgeniek volgen op Instagram en Facebook voor updates.

Gerelateerde events

Onze partners