DTW on Facebook DTW on Instagram DTW on Twitter DTW on LinkedIn DTW on Youtube
DTW Talks
Datum Dinsdag 1 juni
Tijd 10:25 Eindtijd 10:50
Locatie online
Doelgroep Studenten
Professionals
Taal Nederlands
Contact Partners DTW
Michelle van Breugel
info@dutchtechnologyweek.com

Gratis toegang
Registreren verplicht

De waarde van AI in de gezondheidszorg

Met AI kunnen we preventieve gezondheidsmaatregelen vaststellen, voorspellende modellen ontwikkelen en data in de zorg verwerken. Bovendien zijn we in staat die data op een veilige manier tussen alle partijen uit te wisselen. In deze talk gaan we in op AI in ziekenhuisomgevingen:
– Toepassing van AI in de radiologische diagnostiek: wat werkt wel en wat (nog) niet?
– Nieuwe toepassingen van AI in radiologie: beeldvorming, coaching, logistiek en meer!

Merlijn Sevenster, Principal Scientist Philips Research, (ruim 13 jaar ervaring in ziekenhuisomgevingen) gaat in gesprek met moderator Bart Brouwers.

Geïnteresseerd en online vragen stellen en meepraten? Dat kan, schrijf je in via deze link.

DTW Online Podium
Tijdens DTW wordt deze talk uitgezonden op het DTW Online Podium. Een 3D online omgeving waarin interactie met sprekers mogelijk is via een chat. Op dit Online Podium kan na afloop worden genetwerkt op het netwerkplein en wordt door sprekers of collega’s van de sprekers nog met u nagepraat. U kunt er zelf vragen stellen aan uw mededeelnemers en u kunt mededeelnemers uitnodigen voor één-op-één gesprekken. En dit in het unieke beeld van Het Klokgebouw in Eindhoven, in ‘normale’ tijden ‘the home of Dutch Technology Week’.

Terugkijken

Gerelateerde events

DTW Talks
Woensdag 2 juni

Additive Manufacturing: 3D metaalprinten voor luchtzuiveringstoepassingen

Additive Manufacturing is een van de speerpunten van het innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst, dat wordt gecoördineerd door Brainport Industries. 3D metaalprinten maakt hier onderdeel van uit.

DTW Talks
Woensdag 2 juni

The making of ‘Whether a Wall’

Het slotstuk van Koningsdag 2021
Chagall, electronic music producer & performer samen met David Middendorp, choreograaf bij Another Kind of Blue en Sioux creëerden de finale voorstelling voor Koningsdag 2021 in Eindhoven. Dat resulteerde in een unieke voorstelling van muziek, dans en drones.

Donderdag 3 juni

Techtalk: Games en avatars – van Snapchat tot digital humans

TechTalk: hoe avatars worden gebruikt bij games, hoe je kunt spelen met jouw eigen avatar, hoe je ze kunt maken en wat de toekomst in petto heeft – zoals digital humans.

Onze partners