DTW on Facebook DTW on Instagram DTW on Twitter DTW on LinkedIn DTW on Youtube
Datum Maandag 31 meiDinsdag 1 juniWoensdag 2 juniDonderdag 3 juniVrijdag 4 juni
Locatie fysiek, online
Scholen door heel Nederland
Doelgroep Leerlingen basisonderwijs
Leerlingen voortgezet onderwijs
Taal Nederlands
Contact Jet-Net & TechNet, FutureNL, Make Tech Yours
Roos van den Brink
roos@futurenl.org https://degrootsteescaperoom.nl/

Gratis toegang
Registreren verplicht

De grootste online escaperoom van Nederland

Tijdens de Dutch Technology week gaan we met 100.000 leerlingen ontsnappen uit de grootste escaperoom van Nederland. Het wordt een spannende game waarbij leerlingen worden uitgedaagd om hun digitale vaardigheden in te zetten en tegelijkertijd kunnen ontdekken hoe technologie helpt bij klimaatverandering. Dit doen we op zowel het basis- als voortgezet onderwijs.

Tijdens de escaperoom-les ontdekken leerlingen hoe technologie kan bijdragen aan een betere wereld. Nederlandse tiener Nikki heeft een missie: zij wil als eerste een klimaatneutrale zeiltocht om de wereld maken. Dit gaat haar alleen lukken met de inzet van technologie. Helpt jouw klas Nikki om haar missie te volbrengen?

Ben je leerkracht van een groep 7 of 8 op een basisschool? Ben je docent van een klas 1 of 2 in het voortgezet onderwijs? Meld je dan nu aan voor de grootste escaperoom van Nederland! De opdrachten worden afgestemd op de doelgroep; er zijn vijf verschillende niveaus.

Deelnemers ontvangen in mei kosteloos een digitaal lespakket met handleiding. De les sluit aan bij de leerlijn digitale geletterdheid en de wetenschap en techniekleerdoelen. De voorbereidingstijd is maximaal 20 minuten, voorkennis van technologie is niet nodig!

Meer informatie en aanmelden: www.degrootsteescaperoom.nl

De grootste escaperoom van Nederland is een initiatief van Jet-Net & TechNet, FutureNL en Make Tech Yours.

Gerelateerde events

Onze partners