Philips

Innovatie voor een gezond en prettig leven
In 1891 richtte Gerard Philips samen met zijn vader Frederik Philips de firma Philips & Co op in Eindhoven. 125 jaar later is Philips uitgegroeid tot een onderneming met een divers aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn.. Onze innovaties zijn altijd gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen. Eenvoudig gezegd; we willen een bijdrage leveren aan een gezond en prettig leven. En met ‘gezondheid’ bedoelen wij niet uitsluitend de medische aspecten van gezondheid. Fit blijven, gezond eten en een gezonde levensstijl vinden wij net zo belangrijk.

De mens centraal
Philips combineert kennis en ervaring op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting met de innovatie- en designkracht in de ontwikkeling van op de mens gerichte oplossingen. We zijn marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, maar ook lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten.

Lees meer over Philips
 

‘Innovation and you’ Experience
Bezoek de ‘Innovation and you’ Experience of Nieuwe interactieve expositie in het Philips Museum.
Op 14 mei heeft Philips ter gelegenheid van 125 jarig bestaan een nieuw spectaculair onderdeel in de tentoonstelling geopend: de ‘Innovation and you’ Experience. Ervaar hoe Philips jou helpt om gezond en goed te leven. Jaarlijks wil Philips het leven verbeteren van miljarden mensen met innovaties die ertoe doen. Innovaties op het gebied van gezondheid en duurzame verlichting. De ‘Innovation and you’ Experience geeft op begrijpelijke wijze bezoekers, jong en oud, een unieke blik in de toekomst en de rol die de moderne techniek daarin speelt. www.philips-museum.com