DATE

Monday 20 May 2019

TIME

13:30-16:30

LOCATION

Effenaar (Kleine zaal)
Dommelstraat 2
5611 CK Eindhoven

TARGET AUDIENCE

professional
student

CONTACT

Heb je vragen over dit event, neem dan gerust contact op. 

06-101715597
stephanie@effenaar.nl

free access

registration required

De kracht van Virtual Reality in de medische sector

De Virtual Reality technologie vindt steeds meer de weg naar de zorgsector om behandeling en verblijf makkelijker, beter of simpelweg leuker te maken. Toepassingen als trainingen voor doctoren, informeren van patiënten en het verlagen van stress door entertainment hebben inmiddels hun waarde zelfs wetenschappelijk bewezen. Echter, de technologie brengt ook uitdagingen met zich mee. Hoe implementeer je Virtual Reality in de dagelijkse routine? Hoe is het gesteld met de hygiëne? En hoe trainen we personeel om de technologie maximaal te benutten?

 

Tijdens het event ben je in één middag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Virtual Reality voor de zorg. Drie sprekers zullen ingaan op de verschillende kansen (en uitdagingen) van de technologie en bieden jou inspiratie en oplossingen om ermee aan de slag te gaan. Daarnaast is er de kans om zelf de technologie te beleven. MedKitVR en PlaygroundVR zullen een demo geven van de producten die zij aanbieden.

 

Wil jij weten hoe je de kansen van Virtual Reality optimaal kan benutten in de zorg? Meld je dan gratis aan via de onderstaande link! (inschrijven is verplicht)

https://www.eventbrite.com/e/de-kracht-van-virtual-reality-in-de-medisch...

 

Voor info over de organisatoren: MedKitVR & PlaygroundVR

Zie: www.medkitvr.com en www.playgroundvr.nl