DTW on Facebook DTW on Instagram DTW on Twitter DTW on LinkedIn DTW on Youtube

Brainport Industries

Brainport Industries is een coƶperatie van high tech toeleveranciers die samen een uniek ecosysteem vormen. Dit ecosysteem verbindt verschillende ketens van deze toeleveranciers om gezamenlijk de professionaliteit verder te verhogen en de concurrentiekracht te vergroten.

Door een veranderende markt die steeds complexer wordt en hogere eisen stelt en de krimpende pool van technisch talent wordt het steeds belangrijker voor toeleveranciers om zich verenigen en samen nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden. Brainport Industries biedt hen een structuur voor deze samenwerking in de vorm van projecten op het gebied van technologie, markt en mens, die de innovatiekracht van haar leden versterken en hen de mogelijkheid geven zich door te ontwikkelen tot marktleiders.

Brainport Industries is als gouden partner van het eerste uur een actieve en trotse sponsor en ambassadeur van de Dutch Technology Week. De doelstelling van de DTW, het enthousiasmeren van jong en oud voor de high tech sector, sluit perfect aan bij de uitdagingen van het ecosysteem dat Brainport Industries vertegenwoordigt. De behoefte aan technisch talent in de Brainport regio en daarbuiten is groot en de DTW biedt high tech bedrijven een fantastisch platform om te laten zien waar zij mee bezig zijn en hoe gaaf het is deel uit te maken van technologische ontwikkelingen met een de maatschappelijke impact.

Wil je meer weten over Brainport Industries, ga dan naar de website.

Onze partners