dutch technology week june 4 - june 9 2018

Kempisch Bedrijvenpark

De Brabantse Kempen speelt, binnen de Brainportregio, een belangrijke rol als leverancier van hoogwaardig vakmanschap voor innovatieve high tech concepten. Vanuit haar verbindende kracht en coöperatieve handelsgeest levert de hoogwaardige maakindustrie en duurzame agrosector innovatieve producten in een grotere productieketen op nationaal en internationaal niveau.

Ondernemers uit de Brabantse Kempen willen scholieren, studenten, professionals, investeerders en werknemers enthousiast maken voor techniek. Bedrijven als ATD Machinery, KSE, MS Schippers, Diffutherm, Wagenbouw Hapert en Berlingr geven, tijdens de High Tech Ontdekkingsroute op 6 juni, een kijkje in hun keuken. Van lasrobot tot sigarenmachine.  Ze laten je zien en beleven dat techniek fun, uitdagend en kansrijk is; om te studeren, om in te werken, te ondernemen en om in te investeren. 

Naast het publieksevenement dat op zaterdag 28 mei plaatsvindt, zal er ook vrijdag al volop ontdekt worden op het KBP-terrein. In de ochtend bezoeken basisschoolkinderen en leerlingen van het voortgezet onderwijs de locatie voor een gaaf onderwijsprogramma. Later die dag wordt een symposium georganiseerd door het Kempisch Ondernemers Platform voor de leden van de aangesloten ondernemersverenigingen. 

Lees meer over De Brabantse Kempen