dutch technology week june 4 - june 9 2018

ING HOOFDSPONSOR DTW

Innovatie
Vernieuwing verbetert de concurrentiepositie van Nederland, creëert werkgelegenheid en stimuleert daarmee de groei. Met een hoge concentratie van vooraanstaande universiteiten en technologische bedrijven beschikt Nederland over de juiste ingrediënten om voorop te lopen als innoverend land. Innovatie is maatschappelijk en economisch van groot belang. 

Innovatie en ING
ING vindt innovatie ongelofelijk belangrijk; iedere ondernemer zou actief bezig moeten zijn met continue vernieuwing van zijn bedrijf en dienstverlening. Daarom zetten wij ons in om innovatie te stimuleren en waar mogelijk te faciliteren. Dit doen we bijvoorbeeld door inspiratie te bieden en door gezamenlijk met onze klanten het thema innovatie te bespreken.  Zo toont ING zich betrokken bij de toekomst van de Nederlandse economie.

Industrie
De industrie is een van de meest dynamische sectoren van Nederland en een aanjager van innovatie. De sector creëert werkgelegenheid, levert 80% van onze export en 60% van de R&D uitgaven in Nederland komt vanuit de industrie. Maar industrie overleeft alleen als je blijft vernieuwen dus innovatie is cruciaal

Download hier de publicatie van ING Economisch Bureau “Van productverkoop naar duurzame klantoplossing”.

Sponsoring Dutch Technology Week
Door het sponsoren van de Dutch Technology Week  laat de ING zien dat wij het thema innovatie en de Nederlandse industrie belangrijk vinden voor de toekomst van Nederland.